Algemene informatie

Kinderopvang 'De Kaboutertjes' en 'Bommes' bieden kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, die geleid wordt door hiervoor opgeleide pedagogisch medewerk(st)ers. De opvang typeert zich door de huiselijke sfeer. "Kinderen kunnen immers nog zo lang naar school". Dit uit zich in het interieur, de ongedwongen sfeer en de verticale groepen.
De openingstijden van Kinderopvang 'de Kaboutertjes' en 'Bommes' zijn van 6.30 uur tot 18.30 uur. De kosten bedragen €10.78 per uur. Dit bedrag is inclusief luiers, babyvoeding, voeding etc (prijspeil 2024). Er bestaat ook de mogelijkheid tot afname van een deel van een uur. De minimale afname is echter wel één uur.

Naast deze flexibele opvang bieden wij ook een mogelijkheid tot het afnemen van een vast aantal uur per week tegen een gereduceerd tarief. Lees hier meer over op de pagina opvangmogelijkheden. 

 

Op de website www.belastingdienst.nl kunt u een proefberekening maken om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag u kunt krijgen.

Door de relatief kleine groep met maximaal 16 kinderen die wij hanteren, is er ook vaak de mogelijkheid om de kinderen één op één aandacht te geven.

Het aantal leidsters dat werkt op een dag is minimaal volgens de eisen van de wet kinderopvang.

Bij de Kaboutertjes zijn 2 groepen voor 0-4 jaar en is er 1 groep voor de leeftijd 2+. Bij Bommes is er 1 groep voor 0-4 jaar en 1 groep voor de leeftijd 2+. Bij een volledige bezetting van de groep zijn er 3 a 4 pedagogisch medewerkster per groep aanwezig.
Voor kinderen die net dat beetje meer aandacht nodig hebben, bieden wij ook de mogelijkheid tot opvang, daar wij vinden dat de groep een realistische afspiegeling van de samenleving moet zijn.
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan zowel per e-mail als telefonisch. 

Uiteraard bent u altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Graag maken wij met u hier een afspraak voor zodat een pedagogisch medewerkster u kan rondleiden.